Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 14 April 2014

"Ikhwanul Saffa Enterprise"

Tak sangka seumur hidup nak daftarkan syarikat... Sejak berJSD.. ada rezeki tambahan.. akhirnya wat keputusan bersama hubby nak daftarkan syarikat.. Walaupun bisnes online.. rasanya lebih baik beroperasi dengan syarikat...

Pada 27/3/2014... Ke Suruhanjaya Syarikat Malaysia... Daftarkan "Ikhwanul Saffa Enterprise"... Rupanya tak lah susah nak daftar.. Bayaran RM70 setahun.. hantar borang untuk diproses.. tapi nama syarikat tu perlu sediakan lebih  dari 1 sbb takut dah ada yg guna nama yg kita pilih.. actually nama pertama yg kitaorg nak daftarkan "HAZFA Enterprise" tapi dah ada yg guna... So yg terpilih adalah seperti di atas... gabungan nama anak2..

Lepas dah hntr borang... tunggu selama sejam.. akhirnya nama syarikt di panggil... Alhamdulillah
Selesai pendaftaran...
Semoga rezeki bersama JSD semakin bertambah dengan adanya syarikat ni...

So yg nak order JPD meh le rajin2 kan diri jengah kedai online Jamu Susuk Dara Shila Romli

tak pun call/wassapp/wechat.... 0197725730 (kak Shila)
Rundingan diberikan percuma....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~