Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 25 Mei 2014

Sambutan Hari Guru 2014

memang lambat kali ni update entry tentang sambutan hari guru tahun ni...
Actually sambutan setiap tahun pada 16 Mei tapi tahun ni sekolah sambut pada 18 Mei 2014 (Ahad) sbb Jumaat sekarang Johor cuti...

banner hari guru untuk tahun ni

Wajib interframe
dah pun 33 minggu
dapat juga pakai baju kurung lagi..
terperasan cam x ngndung lah plak.. 

So cam biasa pagi ada sambutan yg bermula dgn perarakan guru2 dengan paluan kompang bergerak ke dataran...pastu ucapan demi ucapan... di akhiri dengan ikrar oleh guru2 dan juga nyanyian lagu "Guru Malaysia"... acara pemotongan kek hari Guru...

kek Sumbangan dr YDP PIBG

Sempat lagi selfie sambil dengar ucapan
ye ke idak dengarnya... hehe

Seterusnya acara sukaneka di mana tahun ni cuma satu acara sahaja... Nak tau acara apa... biar gambar berbicara... leh tengok kesungguhan cikgu2 memecahkan belon rakan2 guru...

Bukan main suka cikgu2 nya
apataknya time ni lah nak happy2 tak fikir sal mengajar
satu hari jer pun lupa sekejap tentang pdp

Serius berbincang cam ne nak pecahkan belon kawan agaknya

Lepas rehat... acara pertukaran hadiah dan juga cabutan bertuah.. Tahun ni memang bertuah bawa baby... nama dipanggil untuk yg pertama menerima cabutan bertuah.. no 1... agak besar juga hampernya...

ingatkan xde hadiah .. almaklum lah cikgunya jd mak tiri kalau kat sekolah
Syukur alhamdulillah masih ada yg sudi memberi
dan yg pasti tulah hamper cabutan bertuah

Sebelah petang acara makan2 kat hotel M-Suite... set lunch.. for me.. makan2 tu ok2 jer lah..

acara pemotongan kek dan makan2 di hotel


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~