Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 14 Mei 2014

TERKINI .:PENGAMBILAN AGEN JAMU SUSUK DARA 12/5/2014~30/6/2014:.

Sesiapa yang berminat nak sertai n menjadi AGEN bagi jamu susuk dara...
Tawaran telah dibuka semula bermula dari 12/5/2014 sehingga 30/6/2014
Bayaran Pendaftaran adalah RM125 dan akan mendapat 2kotak Herbarium..
Bayaran pos RM9 adalah PERCUMA!!!!!
Jom wat duit raya sambil kulit cantik di hari raya..

So jom joun group Ummu JsDara
Meh pm saya Rafshila Pengedar Jsd
atau call/wasap 0197725730


ni step2nya :

1 step: buat promotion..
- klu xtau, akak akn ajar mcmana nk promote..
- testimonial, pengenalan produk, dll akak akn ajarkan & bekalkan..
- teknik perniagaan di fb Ade caranye..
Kena caranya, senang2 awak dpt tambah duit belanja..

2nd step: dah Ade pembeli
- terangkan cara penggunaan produk
- akak akn ajar mcmana nk buat bila ada pembeli..

Step ke3:
ambik order
- ambik order dr customer
- buat pembayaran ke akaun akak
- ambik komisyen produk yg dijual..

Step ke 4:
- akak pos barang customer.
- tracking number akan diberi pd awak.

Senang kan..
Duk ngadap fb je pn..
Klik2 situ, klik sini..
Ade jualan..
Klik2 maybank @Cimb , duit pun masuk..

detail lebih lanjut pm akak k.... 
Rafshila Pengedar Jsd.

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~