Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 14 Oktober 2014

Hamzi Ikhwan ~3Bulan~ 28 sept 2015

12hb Okt 2014.. baru lah appoinment cek up Hamzi kat Klinik Gelang patah..
hari ni nasib x bape nak baik... biasanya cepat je... hari ni ambik no dalam kol 2.30ptg.. kol 4ptg baru dpt jumpa nurse..
biasanya kol 3.30ptg dah balik rumah pun...
Syukur alhamdulillah.. naik lagi beratnya 1.25kg..
Sekarang dah 6.3kg.. boleh tahan semangat..

Semoga sihat dan membesar bagai juara..


Sabtu, 11 Oktober 2014

~Anak2 kesayangan mama~

Syukur alhamdulillah
tanpa sedar... dah 12thn berkahwin... dikurniakan 4org anak...
Semoga semuanya membesar menjadi insan yang beriman dan bertaqwa.. bijak n berjaya...

Bila dapat tau mengandung anak ke 4... berhajat juga agar kak chik Saffa dapat kawan... TAPI perancangan oleh NYA itu adalah yg terbaik...

Jadinya hanya satu2 nya bunga penyeri keluarga... Jadi kawan mama je lah yer...

Dan sememangnya sangat2 susah untuk ambil gambar 4 org sekali gus sbb nya abg long Hazim tak gemar bergambar... ni pun dah puas pujuk...

AKHIRNYA... adik Hamzi plak yg nampak paling tembam kat sini...




Jumaat, 10 Oktober 2014

Kak chik Saffa ~sethn 11 bulan~

Bulan depan 28.11.2014... kak cik saffa akan berusia 2thn...

Makin pandai bawa diri bila dah ada adik.. syukur alhamdulillah dipermudahkan menjaga kak cik Saffa cuma selera makan agak berkurang sebabnya asyik berlumba ngn adik untuk minum susu mama...

tak nak bebel panjang2... untuk memori.. biar gambar menyimpan kenangan...


asal bergambar sekarang suka sangat sengih cam nih..
so cute kak chik

model anak tudung jap



Khamis, 9 Oktober 2014

Hamzi ikhwan 2bulan ~28 Ogos 2014~

As salam dan selamat sejahtera semua

lama kan x update entry kat blog nih...

Hamzi dah pun 3 bulan tapi 12hb OKT ni baru nak cek... so baru nak tempek2 gambar Hamzi masa usia 2 bulan..

Masa check up hari tu... timbang  je berat naik 1.4kg... dari 4.05kg jadi 5.45kg... membesar bagai juara betul...

Syukur alhamdulillah... lps dapat injection x plak demam... 

so cam biasa.. tempek2 gambar.. nanti Hamzi besar dapat tengok gambar2 ni kan... 




Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~