Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 20 Februari 2014

Produk terlajak laris dari Jamu Susuk Dara (JSD) ~ Femenine Wash (FW)

Percaya ke percaya??

Org cakap fw jsd ni mahal...tp org bli jgk..sb ape?? Sebab dia besstttt.....

Sebab apa dia best?? Sbb buat suami btambah2 syg...

Sebab apa suami jd mcm tu?? Sbb keharuman si isteri fresh dan passion...

Korang igt..kalo kedekut duit nk beli fw yg mmg diformulakan utk menarik naluri lelaki ni,suami korg nk melekat dgn korg ke?? Duduk sedepa dh bau mucuk achem..tu blum lg bila time nk period..humangaih..bacin jer...

Mcm tu pun masih nk kedekut lagi??? Cik abang lebih rela berkhidmat utk negara... kihkihkih...

*silakan #sentap pada yg makan cili tu..ambe nk tolg bg suami korg tringat korg sokmo..kalu dia dok igt aweks lain..ambe tolg tgk ajelaa..

Perlukan khidmat nasihat jika alami mslh keputihan? Boleh hubungi sy 0197725730 call.. wassapp pun boleh


Tak pun pm inbox Rafshila Pengedar JSD

Atau kunjungi kedai online jamu Susuk Dara Shila Romli

Femenine Wash RM48 (sebotol 110l)
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~