Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 13 April 2014

TQVM... Nuffnang

walaupun dah lama x berblogging... rupa nya En Nuffnang kita masih bermurah hati memberikan iklan di blog ni...
tak sangka pun ada RM dalam akaun ni yg bertambah w/pun tak lah banyak..
betul2 ikut pepatah melayu.. "sikit2 lama2 jadi bukit"...

tak caya.. tengok ada lagi yg still on going... TQ En Nuffnang..


berhabuknya... bersawang lagi...

dah lama .sangat tak update blog ni...
sejak perut makin membesar...
ditambah lagi berpindah rumah... memang x sempat nak update
dah tu plak kat taman yg baru ni internet utk area rumah xde... dah cuba untuk dftr unifi... xde dalam kawasan.. yg lain lemau n lambat sesangat... boleh diharap sikit pada DIGI..
tu pun kadang2 ada... kadang xde..

niat nak aktif semula berblogging... harap2 ada lah masa nanti utk blog kesayangan ni... banyak kenangan n cerita di dalam ni...




Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~