Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 15 April 2014

~Rezeki no 4... In Shaa Allah geng Hazim n Hazmi lagi~

Memang ada hajat nak tambah no 4... tapi tak lah secepat ini... Memang tak sangka sbb sblm ni memang jenis yg susah nak lekat... Tapi rezeki Allah bagi memang ada sebabnya... dapat juga akhirnya berpindah ke rumah sndiri n berpantang di rumah baru....

Actually lepas je berpantang Saffa baru mula kenal ngn Jamu Susuk Dara @JSD... so mula dari situ satu persatu produk2 JSD aku cuba sehingga lah setia sampai sekarang di samping menambah pendapatan sampingan.. dari pengguna.. jadi AGEN.. sekarang jadi PENGEDAR.. So jangan lupa jom jengah kedai online Jamu Susuk Dara Shila Romli
Boleh juga call/wassapp/wechat ke no 0197725730 (kak Shila)

So memang mementingkan kebersihan diri n dalaman... akhirnya hubungan bersama suami juga makin baik... rata2 setiap wanita akan mempunyai masalah hubungan bersama bila lps bersalin... TIPU rasanya jika setiap wanita tidak menghadapi masalah... jika x banyak.. sedikit pasti ada...

Syukur hubungan sekarang makin mesra n sentiasa rasa macam pengantin baru even anak nak masuk 4...
Akhirnya tanpa diduga semasa Saffa 8bulan akhirnya dapat berita gembira... antara yer atau tidak... rasa macam cepat sangat sbb kalau sblm ni 3 atau 4 tahun baru lekat... Akhirnya...
Terfikir penggunanaan produk2 JSD yg membantu menjaga kebersihan n kesihatan dalaman punca aku lekat dgn cepat... Yer lah dah bersih... hubungan yg baik antara aku n hubby... menjadi faktor utama utk rezeki no 4...  Sebenarnya ramai juga yg berusaha n berikhtiar dgn JSD... dapat rezeki yg mengembirakan... Izin dr NYA

First scan pada 16.12.2013
baru masuk 9weeks..

Last scan baru ni masa 26weeks
kata doctor geng Hazim n Hazmi lagi..
Belum rezeki kak cik Saffa nak dapat geng
Syukur Alhamdulillah nampak gaya babynya sihat
Moga aku n baby sihat hingga lah due date 8/7/2014
bulan puasa tuh... sama macam Hazim dulu.. 
x beraya lah
n turn balik Baling x dapat... nampaknya hanya disini berpantang..

Doakan saya sihat n dipermudahkan semuanya... Aamiin..



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~