Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 28 Mei 2014

~~Saffa Ridhwah @ Kak Chik # 1thn 6 bln~~

lama tol x update sal Saffa Ridhwah... tapi sekarang ni lebih mesra ngn panggilan kak cik..
dah pun setahun 6 bulan... tinggal beberapa minggu lagi secara rasminya hilang title adik.. dah besar dah jadi kakak pun...

makin banyak keletah... dan yang pasti anak perempuan sangat2 berbeza dengan ank lelaki dari segi perwatakan... memang nampak gegurl nya tuh...

So nak tempek gambar2 nya...


kak chik with abg ngah



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~