Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 22 Ogos 2014

Anak ke 4 HAMZI IKHWAN BIN SAHFARIN ~28.6.2014

As salam
...Bertafakur seketika kita untuk MH17..

Dah lama sangat tak jengok blog ni... makin bz... rasa xde masa nak update
Just nak share kat sini... kelahiran permata yg ke 4...

Pada 28 Jun 2014 jam 11.57mlm... akhirnya lahirlah HAMZI IKHWAN... ahli keluarga yang dinanti2... Syukur alhamdulillah semua nya selamat dan dipermudahkan... rasanya ni lah penutup
cukup lah 4 org cahaya mata dalam keluarga
tugas besar dan mencabar antara aku suami untuk anak2 semoga menjadi anak2 yg soleh dan solehah

*Hazim Ikhwan*
*Hazmi Ikhwan*
*Saffa Ridhwah*
*Hamzi Ikhwan*

gambar baby Hamzi sebaik sahaja dilahirkan...
esok je dah puasa
maka dgn kelahiran baby Hamzi
mama wajib ganti puasa sebulan tau...

28.7.2014
dah discharge dari hospital
syukur semua nya ok2 aja
moga baby Hamzi sihat membesar bagai juara

Baby Hamzi
hari ke 4

hari ke 9
masih lg ada jaundice atau kuning
syukur alhamdulillah... hari ke 19 
baby hamzi bebas dr kuning



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~