Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 11 Oktober 2014

~Anak2 kesayangan mama~

Syukur alhamdulillah
tanpa sedar... dah 12thn berkahwin... dikurniakan 4org anak...
Semoga semuanya membesar menjadi insan yang beriman dan bertaqwa.. bijak n berjaya...

Bila dapat tau mengandung anak ke 4... berhajat juga agar kak chik Saffa dapat kawan... TAPI perancangan oleh NYA itu adalah yg terbaik...

Jadinya hanya satu2 nya bunga penyeri keluarga... Jadi kawan mama je lah yer...

Dan sememangnya sangat2 susah untuk ambil gambar 4 org sekali gus sbb nya abg long Hazim tak gemar bergambar... ni pun dah puas pujuk...

AKHIRNYA... adik Hamzi plak yg nampak paling tembam kat sini...




Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~