Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 25 Februari 2015

Atasi masalah resdung bersama set resdung dari JSD

Klu anda Bleh tahan bersin pagi2..
Klu anda Bleh tahan gatal2..
Sila abaikn post ni..
Anda ada tanda- tanda seperti berikut????
>> Hidung tersumbat dan berbau busuk ???
>> Gatal-gatal di kawasan muka, telinga, mata dan hidung???
>> Hidung kerap berair walaupun tidak selsema???
>> Kerap bersin terutama di waktu pagi????
>> Rasa berat muka atau sakit terutama di kawasan antara mata???
>> Sakit tekak sacara berpanjangan serta berulang???
>> Mengalami demam atau rasa tidak sedap badan secara berpanjangan????
>> Kerap sakit kepala atau migraine???
Tanda-tanda diatas muncul secara berulang terutama di waktu pagi, cuaca sejuk, tempat berhabuk, selepas mengambil makanan laut, belacan, budu, cencalok dan sebagainya. Sekiranya anda mempunyai tanda-tanda tersebut, kebarangkalian anda mempunyai penyakit resdung dan jika dibiar belarutan, masalah resdung boleh menyebabkan kecacatan. Sehingga memerlukan rawatan pembedahan yang mana kosnya lebih tinggi.
Kepada anda yang mcengalami tanda resdung seperti di atas, cepat-cepatlah bertindak sebelum penyakit resdung anda menjadi lebih kronik. Oleh itu bertindaklah segera, cegah sebelum parah dapatkan rawatan anda sekarang. Di Jsd kami ada produk boleh merawatnya….. cubalah
MAGIC CLEAR SINUS SOAP
Kebaikan:
~ Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat.
~ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.
~ Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu.
~ Membantu dan mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka.
Cara Penggunaan:
Buih dan gosokkan dengan lembut ke seluruh muka dan
badan kemudian bilas sehingga bersih.
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah
JAMU SERI CAHAYA
~Fungsi: Merawat masalah resdung seperti alahan cuaca, makanan (makanan laut)
~ Mengurangkan masalah selsema, bersin dan gatal-gatal dibahagian seluruh muka terutama hidung, kerongkong dan telinga
~ Mengurangkan masalah hidung berbau busuk
Cara pengambilan:
~ 2 biji pagi dan 2 biji malam selepas makan
BEDAK SERI CAHAYA
Fungsi :
~Menghilangkan bintik hitam dan parut jerawat.
~Menghilangkan resdung dan gatal-gatal di bahagian muka, hidung.
~Merawat masalah hidung berbau busuk, mata berair dan jerawat kasar.
~Melicinkan kulit muka.
~Juga boleh digunakan untuk masalah ruam dan kayap.
Cara penggunaan : Goncang dan sapu pada bahagian yang diperlukan sekerap yang mungkin (seperti memakai bedak sejuk)
(@‿@) ✿ (@‿@)
JOM berJSD.. Inshaa allah JSD ada penyelesaian...
"your secrecy is our priority..
Jom baca Testimoni dari pengguna yang berjaya mengurangkan gatal.. 
bukan muka aje.. malah satu badan.

Nak try meh le pm kita Rafshila Pengedar Jsd JB
tak pun boleh call wasap 0197725730

bersin kurang
jerawat pun makin kurang
muka makin cerah berseri
jamu seri cahaya RM48
Bedak Seri cahaya RM36
Magic clear sinus soap RM28.90

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~