Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 23 Februari 2015

Cuti2 CNY @Gelang Patah, Johor

Cuti CNY tahun ni cuma 6hari bermula dari Rabu (18/2/15) sampai hari Isnin (23/2/2015)
xde plan nak berjalan ke mana2... buat masa sekarang nak tunggu anak2 besar sket exspecially Saffa ngn Hamzi.. baru lah senang nak bergerak ke sana sini.. Kalau ikut hati ni nak ajer ke mana2 hilangkan stress bekerja...  Memikirkan penatnya... tahan2 sket hajat di hati tuh.

Sudahnya 2hari mengemas rumah... Hari Jumaat baru balik rumah MIL... Kebetulan ada plak sedara hubby dr Spore datang sana... Jadi meriah lah sket... Decide tido sana sbb dah lama sgt tak dapat tido.. memandangkan cuti yg tak sama antara hubby... Aku cuti Jumaat n Sabtu... Hubby plak cuti Ahad.. Pastu Sabtu aku ada je aktviti kat sekolah... bila masa nya nak berkumpul n tido kampung... :-(
Balik sana... sepupu sepapat Budak2 ni juga ada sbb cuti kan... Lagi lah meriah suasana.. dapat juga budak2 tu rasa bercuti...

so cam biasa lah layan gambar2 masa kat rumah MIL...

 Hamzi dah kepenatan

pagi Sabtu.. berkumpul di pagi hari.. playing games
Petang berbasikal.. berlari2.. bersuka ria..

Budak kecik ni paling happy
suka sangat tengok abang2 n kakak2 berlari sana sini
kak cik Saffa.. pening mama ngn papa
anak dara sorg ni takut org.. berkepit ajer..
parah lah anak dara sorg nih

Dah penat berlari
jatuh luka
sudahnya dua2 mengadap tab
hilangkan sakit..

Seronok sangat bila dapat tengok sepupu sepapat ni berkumpul... bukan selalu pun dapat bersama... 
Moga ikatan sesama keluarga akan bertambah baik dan semakin utuh...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~