Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 19 Februari 2015

LIPSTICK JSD ~ MAGIC COLLAGEN KISS (MCK)

Magic Collagen Kiss
untuk bibir yg menawan dgn collagen agar bibir anda sentiasa lembab..
seksi warna mengikut drh anda :) 

RM25 postage sem rm6/ssrm10



 -Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah.

 -Melembapkan bibir yang kering dan merekah.

 -Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan.

 -Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita. 

-boleh pink kan puting dan bibir vagina

 -dijadikan blusher semulajadi 

-tahan lama 

-mengandungi kolagen 

-bibir nampak mungil dan penuh. 

Hanya di JAMU SUSUK DARA

call wasap 0197725730

TESTIMONI


Testimoni dari diri sendiri
memang dah x pakai lipstick lain sbbnya memang alergy
dengan lipstick ni baru merasa balik bibir ada lipstick.. 
Dah hampir lbh 10thn tau x pki lipstick sbb kalau pakai je bibir jadi bengkak
dengan MCK bibir jadi merah semula



Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~