Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 5 Mac 2015

Akhirnya.. Selepas 6 bulan baru dapat gunting rambut

Alkisahnya... Bila mama asyik takde masa je... tertangguh-tangguh 6 bulan nak menggunting rambut Hamzi.. Dah panjang sangat... sekali tengok da macam kak cik Saffa.. panjang siap boleh ikat..

Lagipun my hubby nak cari kedai yang lembut sket bila gunting katanya... kepala budak.. risau plak..
Aku.. ikut kan je..

Semalam tergerak hati nak menggunting kat satu kedai ni.. Yang menggunting boys cina... tapi memang best aa tengok cara dia gunting lembut je kat kepala Hamzi... tak menangis langsung... jadinya sangat2 senang... so yang pasti ada next customer lagi lepas ni...

tak tahan lawak bila mula2 masuk... tukang gunting tu macam tak nak guntingkan... katanya ok aper simpan pajang... puas dok bgtau x nak simpan sebab boy.. dia dok ingat gugurl lah macam kak cik... mula2 gunting tu macam tak happy je dia nak gunting... bila dok cakap ulang kali boy... baru lah laju n happy dia menggunting... Lastly bila cakap kak cik d only girl... baru dia bgtau sy ingatkan yg ni pun girl...hehehe..

 Memang expert lah tukang gunting ni... even Hamzi bergerak sana sini... hasilnya memang sangat memuaskan...


so lepas ni... kedai gunting ni akan jadi kedai gunting family lah... semalam sekali gunting pun 3 orang... Hamzi.. Kak cik Saffa dann abg ngah Hazmi.. return balik nak gunting utk abg long Hazim.. sekali tutup awal lah pulak...

hari ni pulak kita ke sana untuk gunting rambut abg long Hazim plak...

Hasilnya.. dah tido baru dapat selfie rambut baru Hamzi... Nampak makin bulat n garag lah adik..

Memang senang gunting rambut Hamzi... Next entry kak cik plak...


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~