Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 2 Mac 2015

Hamzi Ikhwan turns 8 months ~28 Februari 2015~

Syukur Alhamdulillah Hamzi sihat dan membesar dengan baik... Semalam cek up bulanan macam biasa kat Klinik Gelang patah... Macam mana lah masa nurse tu tanya aku leh jawab Hamzi baru 7months... padahal dah 8months pun... diam tak diam lagi 4bulan cukup setahun...

Semalam timbang cuma naik 100g ajer.. sekarang ni baru 7.7Kg.. Tapi tengok gambar n masa dukung.. terasa semangat nya...

rasa macam baru je bersalin kan dia... Mamanya lom ganti lagi puasa sebulan sbb Hamzi tahun lepas nak sangat keluar malam nak puasa tuh... huhuhu :-(

dah lama juga tak bercerita tentang bujang bongsu ni... harapnya lah kan... hehe
#dah pun meniarap
#bergerak ke depan pun sudah
#sekarang main angkat2 bontot... tak tahu lah nak duduk dulu or merangkak dulu
#dah makan solid food ikut kesesuaian bulan lah kan... yg pasti belum ada tambahan garam dan gula
#sayangnya mama dah bagi campur dgn susu formula (kat rumah pengasuh). blik rumah BF ajer...

So cam biasa lah kan gambar sebagai kenang-kenangan...

8 months
Rambut dah panjang.. x sempat nak p kedai gunting rambut..
Kesian selsema n batuk..

Hamzi Ikhwan 7months

7months

5months


saya bulat
5months

4 months
gigih kak cik Saffa nak tolong pegangkan
bukan main excited lagi







Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~