Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 5 Mac 2015

Masalah wanita ~Senggugut~ Sanggup ke tiap2 bulan nak tahan sakit??

[SENGGUGUT....aduuhhh...]
Senggugut teruk smpai guling2??
Merengkot2 dah mcm udang bakar..
Kalo boleh nak bergulung mcm tenggiling..
Sakitnye kan...
Senggugut ni jd sbb darah beku kt dlm rahim tak dpt keluar..
Sebab ape darah jadi beku??
Salah satu sebabnye cik kak..cik puan dok minum ais sblm dan semasa period..
Kalo dh air sejuk, ais dok dlm perut tu tak ke jd beku darah tu..
Kesimpulannye??
Jangan minum air sejuk/ais ketika dlm tempoh period..
P/s:
Nak sentiasa rahim panas??
Nak darah period sentiasa lancar??
Nak hilangkn senggugut??
call wasap telegram 0197725730

Di JSD kami ada penawarnya... tak perlu nak makan pil tahan sakit lagi... tak perlu nak makan ponstan bagai... Jawapan nya kita makan je COKLAT LOVE HABIBI
memang ohsem... Period lancar n lajusss je keluar... 


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~