Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 4 Mac 2015

MASKER VAGINA ~RM25

~MASKER V RM25
KANDUNGAN BAHAN:
*Daun sireh
*cengkih
*manjakani
... *bunga rose putih
*dan serapat
Bahan2 dijemur selama 2minggu kemudian digiling sehingga menjadi serbuk.
Kesan serta merta lebih kurang 30minit:
- lubang vagina menjadi tertutup dan rapat
- rasa kering dan selesa
- rasa gatal-gatal hilang serta merta
Kesan jangka masa panjang:
> jika scrub slowly ketika mencuci, daki2 akan keluar
> faraj akan kembali cerah kemerah - merahan
> tegang
> bibir yang mengelebih akibat kesan beranak akan merapat
> deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang
**sesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara.**
CARA-CARA:
*diguna selepas setiap kali faraj dibersihkan dan disapu sebagai bedak
*dengan mengunakan jari,sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
*setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki2 yg melekat pd permukaan faraj
*setelah bersih sapukan kembali masker vagina
PERHATIAN: elakkan menyapu masker ke dalam lubang faraj
Kenapa harus kita bedakkan bunga2 kelopak cinta (miss V) kita tu?
~ kalau dah kawin lama2 berjimak dah berapa banyak kali. bunga2 yang segar pon makin layu. adat benda hidup mcm tu la. tapi...kalau kita bedakkan kelopak2 bunga cinta tu, percaya tak ianya kembali tegang dan membukit. bayangkan tu baru sekali. kalau hari2.
~ pada masa yg sama bila bedak disapu pada miss v, automatik terus rapat. lubang tersebut tertutup. tak ke magic tu namanye.
Kenapa orang mengandung boleh pakai?
~ orang mengandung makin lama baby makin besar dalam rahim. jadi banyak lebihan - lebihan lendir karung baby tolak. jadi no wonder dengan tekanan tu..banyak lendir akan keluar ketika mengandung terutamanya dari masa kesemasa faktor baby membesar. time tu ibu - ibu mengandung sangat susah hati...panties basah, gatal2 semua serba tak kena. so wanita2 mengandung simpan magic powder dalam poket kemana2 u pergi. just sapukan seperti bedak tenang jiwa kamu.
KHASIAT:
¤permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
¤lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup¤menghilangkan kegatalan pada faraj
¤bibir faraj yg mengeleber menjadi rapat kembali dan tegang
¤penggunaan berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar permukaan faraj
¤area sensitif faraj akan kembali tegang dan akan meningkatkn kemahuan syahwat
Masker vagina RM25 bukan sekadar masker vagina...tapi segala powder
+ boleh rapatkan bibir fajar
+ boleh merawat gatal2 di bahagian faraj...
+ boleh serap keluar keputihan
+ boleh mencerahkan kulit di bahagian faraj
+ menyamankan faraj
+ boleh merawat masalah ruam di bahagian lain
+ boleh jd pengganti deodorant


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~