Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 29 April 2015

Cantik dengan Jamu Susuk Dara


[Cantik dengan JSD]
As Salam..
Moga semuanya sihat2 belaka..
jom cantik... 
Dengan jamu susuk dara..
Semuanya ada
Kecantikan dalaman dan luaran

Nak cuba... meh pm shila
Call wasap telegram 0197725730

#agen_diperlukan 0197725730

Selasa, 28 April 2015

Coklat Love Habibi (CLH) by Jamu Susuk Dara

Coklat love habibi JSD tidak mgandungi bahan-bahan herba untuk merapatkan faraj,

tiada bahan untuk kesihatan rahim .

Coklat love habibi mengandungi herba-herba yang terdiri daripada

*lada pahit
*mata pelanduk
*mahkota dewa
*belut
*sarsi
*maduherba lain.

Coklat Love Habibi JSD dirumus khas untuk



*menaikkan ghairah seksual untuk lelaki dan wanita.
*melancarkan peredaran darah
*membuang angin dalam badan
*memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar
*menghilangkan sakit-sakit badan,
*lenguh2 badan
*mengurangkan keletihan bekerja.
*atasi masalah senggugut


Cara makan Coklat Love Habibi JSD
Cubit sedikit dan gentelkan.
Kunyah dan minum air.
Disarankan ambil ketika sarapan n makan malam.



Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.

Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)

Berminat pm shila
Call wasap telegram 0197725730
#sayajualjamususukdara
#pengedarsahjsd
#coklatlovehabibi
 — at Jamu Susuk Dara Shila Romli.



Isnin, 27 April 2015

Jamu untuk berpantang


Jamu untuk berpantang

As salam
Bagi yang masih mencari2 lagi produk untuk berpantang..
Meh cuba 
#jamujalinancinta_jjc
Memang best utk merawat rahim.. merawat luka dalaman.. mencantik kulit.. dan paling best boleh banyakkan susu badan..
Nak cuba pm shila 0197725730
#sayajualjamususukdara
#sayapenggunategarjsd
#pengedarsahjsd
#agen_diperlukan 0197725730
#naksihatluardandalam
#naktambahsusu
#nakkulitcantik

Ahad, 26 April 2015

~Baby Dan kak Cik~

Lama juga menyepi...
berangan hari tu nak update tiap2 hari.. TAPI..
tak tercapai hajat dihati...huhu

Baby a.ka. Hamzi Ikhwan... 28.4.2015 (Selasa) ni... genap 10 bulan usia hamzi.. 12/4/2015 baru ni de timbang hamzi... baru 8kg.. makan boleh tahan tapi p ke mana berat nya tuh..

Dah 10 bulan...
#duduk sudah.. tapi kadang2 terbalik juga...hehe
#merangkak pun dah laju... berlawan lagi ngn kak cik Saffa
#Dah berpaut sambil berdiri... kadang berani lepas dua-dua tangan..  tak lama lagi berjalan lah ni...


ka cik Saffa sekarang dah 2tahun 5bulan... Berat dah 13kg...
Mulut... mak aiii.. macam bertih jagung tapi kadang2 kita x faham pun apa yg dia cakap... iyer kan ajer..

Makin nampak keperempuanan nya... TAPI lasak nya mengalahkan abang2...
Suka sangat makan coklat... Masalah nya dari baby sampai sekarang memang susah nak tido... kalau tak jam12 tengah malam ke atas... memang tak tido... mama jadi burung hantu.. datang sekolah tersengguk-sengguk...huhu

mama pulak yang risau lihat gigi kak cik yg jarang2 ni... 

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~