Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 2 Ogos 2015

Raya 2015 ~ Raya ke 3

hari ni plan beraya kat rumh mak sedara sebelah ayah.. Mak Ngah
Siap request nasi ulam.. dah lama tak makan sejak kwen ngn hubby... dah 13 tahun dah.. last makan pun masa arwah wan yg buatkan... sedap nak mkn satu gambar makanan pun x snap...

Kebetuan musim buah... so macam2 ada..


sesi bergambar adalah wajib... dan masa ni semua family ada... dan buat pertama kalinya..
RAF's Big family...

bersama tuan rumah
mak ngah n pak ngah

no 1, 2 dan 3
3 RAF's

Wan ngn cucu2nya
lagi 2 belum pandai posing...

me n Hamzi

Sabtu, 1 Ogos 2015

Raya 2015 ~raya pertama

Bestnya raya tahun ni 2015 dapat balik kampung kat Baling , Kedah
2013 memang turn kat jb
Tahun 2014 plak dalam pantang bersalinkan hamzi
Seronoknya dapat balik makan ketupat palas yang mak buat...
Non stop rasanya makan dan makan je...
Tambah plak ngn menu Laksa kegemaran... Dah habis pantang setahun tak makan laksa.. ni makan lah smula.. nikmatnya... tak terkata..

So Pagi2 raya bersalaman semuanya.. Sesi bergambar family selepas sembahyang raya

 my luvly family

my family with ayah n mak

tambah ngn adik bongsu
yg tengah beraya ngn MIL dia..

kesayangan ayah dan mak
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~