Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 15 Februari 2015

.:Jamu susuk dara ~susuk moden:.

Diam tak diam dah 2 tahun dah jadi pengguna tegar JSD... dah boleh celebrate birthday 2th guna JSD pada 22/2/2015... Bersyukur sangat dipertemukan dengan produk hebat ni... Bukan sajer2 nak cakap... TAPI sebab dah katanya TEGAR... semua produk dah guna n tetap sampai sekarang dan pastinya kesannya juga cukup memuaskan...

Bukan saya je guna TAPI suami n anak2 juga pengguna TEGAR JSD...

Ni Testimoni tau...Jom baca MANIS... MANTAP... PENUH RAHSIA...

Asal dengar Jamu susk dara je... semua mesti fikir utk hubungan suami isteri ajer... JANGAN lah macam tu... Actually banyak kegunaannya... Nak cantik! nak sihat!.. Nak wangi! nak anak2 CERDAS!
 Semuanya ada...  Meh pm Rafshila Pengedar Jsd JB
tak pun boleh juga SMS wasap 0197725730


Lamanya menyepi~Rindu

Dah lama sangat tan buka blog kesayangan ni.... hari ni berkesempatan n tiba2 rasa rindu nak update blog... Masuk tahun baru ni teramat lah bizy ngn kerja hakiki...
ditambah dengan kepenatan melayan 4org anak (bukan merungut K)... tapi tu lah hakikatnya... memang terasa..

sekali tengok last post pada 14/10/2014 dan hari ini 15/02/2015... Diam tak diam 4 bulan sudah tak buka langsung blog.. rasa rindu sgt nak mcam dulu hari2 dapat update..

 Bukannya tak nak TAPI GB baru sekrg ni agak kurang prihatin bila setiap Sabtu ada je program sekolah.... w/pun ada pekeliling yg menyatakan sebulan hanya 2 kali Sabtu... TAPI setakat ni dah  berturut Sabtu ada jer program yg dirancang...

Tambah lagi dengan meeting yg kadang2 sampai jam 4 petang.... masa bersama family juga jadi terbatas... Sedih bila lihat anak2 yg kerinduan sbb masa mak nya byk habis masa kat sek ajer..

Saffa dah makin membesar... makin pandai tunjukkan sifat kewanitaannya.. berjalan ke mana dah pandai nak bawa bag aje...  Ikut tahun ni dah pun masuk 3thn.. ikut bulan tunggulah November nanti...

Adik Hamzi dah pun 7 bulan... dah mula bergerak ke depan... nak merangkak atau duduk dalam usaha..

Abg Ngah Hazmi dah 6thn... masih lagi di Pra Sekolah yg sama mama mengajar... senang nak uruskan... Sukanya dia bila tahun ni dapat jadi ketua kelas even dekat pra je pun... Itu lah kan keletah kanak2 yg menghiburkan


Abg Long this year dah darjah 4.. Banyak sangat perubahan... bantu mama jaga Hamzi... Bantu Hazmi bersiap pagi2 sebelum ke sekolah.. makin nampak tanggung jawab sebagai abg long...
kenangan tahun lepas bila rezeki dapat grand prize masa hari keusahawanan sekolah

Semoga anak2 mama n papa sentiasa sihat n berjaya...



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~