Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 24 Februari 2015

Kosmetik by JSD

As salam semua yang sudi singgah n baca blog ni...

JSD lagi... Dah nama nye berniaga jamu susuk dara... mestilah nak story lagi produk2 dari JSD... Kali ni Kosmetik dari JSD

magic collagen kiss RM25
Magic pretty dara RM76 

Ni hasilnya 
Dulu x boleh berlipstik tapi sekarang dah boleh
foundation palk.. memang best.. tak berminyak n tahan lama
bak kata hubby... dr muka kusam.. touch up sket je dah macam make up artis
suka aii suami puji..

Nak try meh le pm Rafshila Pengedar Jsd JB
tak pun boleh call wasap 0197725730
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~