Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 26 Februari 2015

Jalan2 @Tesco Mutiara Rini, Jb

Last day cuti CNY hari Isnin 23/2/2015

Bawakan anak2 ni berjalan2 kat Tesco Extra Mutiara Rini. Misinya mencari meja study n rak untuk koleksi novel2 Hazim...

Hazim suka sangat ke sana sebab nya dia mesti nak beli novel BI yg dia suka.. Setiap kali mesti ambil 2buah buku...

Berbeza ngn mak dia dulu kumpul novel penyiasatan tapi dalam BM lah... Hazim plak semua novelnya dalam BI... Ada 2 buah je novel Bm tu pun... puas paksa soh baca...

Sambil2 nak tunggu buku yg dia pilih... mula lah mama nyer snap2 gambar jap...

buzy memilih buku sbb banyak sangat nak wat koleksi
tak pasti yg mana dia perlu baca dulu

Bukan senang nak dapat gambar Hazim tengok camera

Menunggu papa bayar
kita rehat jap..
Hazim n Hamzi

Kakak saffa
Semua benda dalam tesco klau boleh dia nak beli

Abang Ngah Hazmi
Budak ini memang suka bergambar

Geram nya saya....

Peneman setia
kakak.. Peace or Hi 5!

Ini lah rak buku yang Hazim pilih
gambar meja lupa plak nak ambik..
next entry nanti kita tunjukkan gambar meja n rak buku yg telah siap deco


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~