Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 1 Mac 2015

Selesa bershopping??? nak tau caranya..

Hari ini ramai orang keluar shopping kan?


Tahu tak bila badan wanita penat, rahim akan mengeluarkan sejenis cecair dan turun sebagai keputihan. 

Lebih2 lagi kalau menggunakan public toilet memang permukaan faraj akan merenyam - renyam.
Tahu tak tips apa yang best untuk keselesaan bershopping dan bersantai2 bersama keluarga?
Sapukan magic powder masker vagina setiap kali menggunakan tandas awam.


Sila ajarkan kepada anak2 yg seawal umur 3tahun supaya permukaan faraj tidak gatal2.

Ibu2 gunakan bonus ini, meruang setiap kali masuk tandas menggunakan magic powder masker vagina.


Big bonus !!!


Big bonus !!!


Faraj bersih, sehat dan sempit.
Masker Vagina (MV)
RM 25

Berminat nak cuba, meh pm Rafshila Pengedar Jsd JB
call.. wasap... telegram 0197725730
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~