Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 2 Mac 2015

Hamzi Ikhwan turns 8 months ~28 Februari 2015~

Syukur Alhamdulillah Hamzi sihat dan membesar dengan baik... Semalam cek up bulanan macam biasa kat Klinik Gelang patah... Macam mana lah masa nurse tu tanya aku leh jawab Hamzi baru 7months... padahal dah 8months pun... diam tak diam lagi 4bulan cukup setahun...

Semalam timbang cuma naik 100g ajer.. sekarang ni baru 7.7Kg.. Tapi tengok gambar n masa dukung.. terasa semangat nya...

rasa macam baru je bersalin kan dia... Mamanya lom ganti lagi puasa sebulan sbb Hamzi tahun lepas nak sangat keluar malam nak puasa tuh... huhuhu :-(

dah lama juga tak bercerita tentang bujang bongsu ni... harapnya lah kan... hehe
#dah pun meniarap
#bergerak ke depan pun sudah
#sekarang main angkat2 bontot... tak tahu lah nak duduk dulu or merangkak dulu
#dah makan solid food ikut kesesuaian bulan lah kan... yg pasti belum ada tambahan garam dan gula
#sayangnya mama dah bagi campur dgn susu formula (kat rumah pengasuh). blik rumah BF ajer...

So cam biasa lah kan gambar sebagai kenang-kenangan...

8 months
Rambut dah panjang.. x sempat nak p kedai gunting rambut..
Kesian selsema n batuk..

Hamzi Ikhwan 7months

7months

5months


saya bulat
5months

4 months
gigih kak cik Saffa nak tolong pegangkan
bukan main excited lagi







Kurus dengan murah mudah ala2 slimming centre. dari JSD

Kurus dengan murah mudah ala2 slimming centre.
1. Medicated Deep Heat Lotion JSD
Membantu untuk memecahkan lemak2 berlebihan. Boleh disapu pada bhgn:
》bwh dagu
》perut
》paha
》lengan
》digunakan sebagai urutan refleksiologi bagi mengurangkn tekanan pada kaki bagi melancarkan peredaran darah.
2. Magic Body Slim Soap.
Digunakan ketika mandi. Ala2 scrub badan. Kandungan utama adalah seaweed dan pegaga. Murah jimat dan berkesan
Digunakan diseluruh badan terutama tmpt bermasalah seperti:
》selulit
》jerawat badan
》tumit pecah
》pelipat gelap seperti ketiak, celah peha dan buku lali
》kesan reganggan selepas bersalin
Kenapa saya promote Medicated Deep Heat Lotion & Magical Bodyslim Soap ni 1 set??
Bila kita guna Medicated Deep Heat Lotion ni, kita akan rasa panas sangat dan pedih..Sebab Hot Lotion ni keluaran hampir setanding dengan slimming centre terkemuka
kat malaysia ni..
Magical Bodyslim Soap dikeluarkan bersama untuk melegakan rasa kesan panas dan rasa pedih/panas dan gatal Medicated Deep Heat Lotion..
Fungsi Magical Bodyslim Soap ini untuk memberikan kesan segar dan semulajadi dingin..
Berminat.. pm Pengedar Jsd JB Rafshila
Call wasap 0197725730
terkezut n terkujat
dah boleh pakai baju size M
lawasnya
kurang lah buncit perut tuh

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~