Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 3 Mac 2015

Coklat Love Habibi _ CLH ~~ Maajun Kuat~~ JSD

Coklat Love Habibi JSD tidak mgandungi bahan-bahan herba untuk merapatkan faraj,
tiada bahan untuk kesihatan rahim .
Coklat Love Habibi mengandungi herba-herba yang terdiri daripada
*lada pahit
*mata pelanduk
*mahkota dewa
*belut
*sarsi
*maduherba lain.
Coklat Love Habibi JSD dirumus khas untuk:
*menaikkan ghairah seksual untuk lelaki dan wanita.
*melancarkan peredaran darah
*membuang angin dalam badan
*memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar
*menghilangkan sakit-sakit badan,
*lenguh2 badan
*mengurangkan keletihan bekerja.
*atasi masalah senggugut
Cara makan Coklat Love Habibi JSD
Cubit sedikit dan gentelkan.
Kunyah dan minum air.
Disarankan ambil ketika sarapan pagi n makan malam slps mkn.
Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.
Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),
Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)
Mai lekas sapa yg nk kurus, buang angin, ringan2 badan, tambah tenaga, naikkan ghairah bersama pasangan, nak lancarkan period, nk legakan senggugut, semua boleh...
berminat meh lekas pm Rafshila Pengedar Jsd JB
call wasap 0197725730
Syukur Alhamdulillah
rezeki berjaya hamil dengan asbab makan CLH
melawaskan perut
yang rasa susah nak membuang
digalakkan makan
tak caya???
tengok dari 5-6 hari sekali 
dah jadi 2hari sekali p toilet
ok lah tu kan :-)


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~