Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 26 April 2015

~Baby Dan kak Cik~

Lama juga menyepi...
berangan hari tu nak update tiap2 hari.. TAPI..
tak tercapai hajat dihati...huhu

Baby a.ka. Hamzi Ikhwan... 28.4.2015 (Selasa) ni... genap 10 bulan usia hamzi.. 12/4/2015 baru ni de timbang hamzi... baru 8kg.. makan boleh tahan tapi p ke mana berat nya tuh..

Dah 10 bulan...
#duduk sudah.. tapi kadang2 terbalik juga...hehe
#merangkak pun dah laju... berlawan lagi ngn kak cik Saffa
#Dah berpaut sambil berdiri... kadang berani lepas dua-dua tangan..  tak lama lagi berjalan lah ni...


ka cik Saffa sekarang dah 2tahun 5bulan... Berat dah 13kg...
Mulut... mak aiii.. macam bertih jagung tapi kadang2 kita x faham pun apa yg dia cakap... iyer kan ajer..

Makin nampak keperempuanan nya... TAPI lasak nya mengalahkan abang2...
Suka sangat makan coklat... Masalah nya dari baby sampai sekarang memang susah nak tido... kalau tak jam12 tengah malam ke atas... memang tak tido... mama jadi burung hantu.. datang sekolah tersengguk-sengguk...huhu

mama pulak yang risau lihat gigi kak cik yg jarang2 ni... 

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~