Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 1 Ogos 2015

Raya 2015 ~raya pertama

Bestnya raya tahun ni 2015 dapat balik kampung kat Baling , Kedah
2013 memang turn kat jb
Tahun 2014 plak dalam pantang bersalinkan hamzi
Seronoknya dapat balik makan ketupat palas yang mak buat...
Non stop rasanya makan dan makan je...
Tambah plak ngn menu Laksa kegemaran... Dah habis pantang setahun tak makan laksa.. ni makan lah smula.. nikmatnya... tak terkata..

So Pagi2 raya bersalaman semuanya.. Sesi bergambar family selepas sembahyang raya

 my luvly family

my family with ayah n mak

tambah ngn adik bongsu
yg tengah beraya ngn MIL dia..

kesayangan ayah dan mak
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~