Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 2 Ogos 2015

Raya 2015 ~ Raya ke 3

hari ni plan beraya kat rumh mak sedara sebelah ayah.. Mak Ngah
Siap request nasi ulam.. dah lama tak makan sejak kwen ngn hubby... dah 13 tahun dah.. last makan pun masa arwah wan yg buatkan... sedap nak mkn satu gambar makanan pun x snap...

Kebetuan musim buah... so macam2 ada..


sesi bergambar adalah wajib... dan masa ni semua family ada... dan buat pertama kalinya..
RAF's Big family...

bersama tuan rumah
mak ngah n pak ngah

no 1, 2 dan 3
3 RAF's

Wan ngn cucu2nya
lagi 2 belum pandai posing...

me n Hamzi

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~