Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 4 November 2016

dah pun setahun 3 bulan "i'm back"

as salam...

semua bloggers..

lama sungguh tak menaip dalam rumah ni.. bukan bersawang dah.. tak nmpak pintu rumah pun.. puas sapu puas bersih baru lah nampak..

 last update dulu 2/8/2015..
hari ni dah pun 4/11/2016..
makanya dah pun setahun 3bulan nak menjengah ke sini..

ingat memang ingat tapi masa x de langsung..
kengkangan masa teramat..
masih lagi jadi cikgu Tahun 6..
masih setia dengan stokis JSD atau lebih dikenali dengan jamu susuk dara

hari ni cuti.. sampai lah Ahad sebbnya Hari Hol sultan Johor..

hari ni tekak rasa nak makan asam pedas ayam..
makanya terhasil lah


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~