Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 19 Disember 2016

Hari ke 2 Jalan ke Taman Buaya Melaka

Bercuti kali ni memang ikutkan kehendak anak dara sorang ni...

Katanya nak tengok buaya, ular, harimau, gajah dan rama-rama..

So petang lps jumaat baru bergerak ke Taman buaya..

bukan main sukalah anak4 ni...

susahnya nak dapatkan gambar yg betul2 menarik
ada je yg x kena
lepak2 jap sementara menanti persembahan buaya pada jam 3.30ptg

Memang besar buaya ni
menggigil juga masa nak ambik gambar



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~