Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 11 Mei 2017

ISTERI HILANG RAHIM

Make up, jurusolek, kosmetik, emas, berlian, wangian, kecantikan, putih gebu, ramping tidak akan mampu mengembalikan keyakinan dia berhadapan sang suami.
.
.
.
Ramai yang tidak ambil berat tentang kesihatan rahim mereka.
Sometimes kerja - kerja kita memang dihina sebahagian wanita - wanita sendiri.
Mungkin ada yang suka salah paham tentang pekerjaan kami.
Bagi wanita yang ada masalah di bawah ini, totally sedikit sebanyak mengganggu keinginan seksual bersama suami.
Bagi seorang isteri yang sah. Inilah ujian.. tahan keimanan seorang suami menerima sentuhan dari isteri yang sebegini.
Jawapan:
Wasalam Puan.
Pertama tahniah, alhamdulillah untuk kesihatan puan dan anak2.
Kedua: takziah atas kehilangan rahim puan. Saya agak tersentap dan sedih untuk membaca mesej ini. Saya mencari kekuatan untuk berkongsi dengan puan. Apa yang saya boleh cadangkan, ini hanyalah ikhtiar sahaja. Saya minta maaf banyak2 untuk perkara ini.
Maaf puan, ini mungkin mengundang kesensitifan hati puan, dan mungkin perkongsian saya mengundang kesedihan puan bila berhadapan dengan suami. Tapi puan, syukur alhamdulillah mempunyai rezeki 3 orang anak utk perkongsian hidup ini.
Masalah puan..
Puan tidak mempunyai rahim. Kesuburan puan terganggu. Organ utama yang merangsang seksual seorang wanita yang menghangatkan hubungan keintiman terganggu.
Bagi saya,
Puan boleh di bantu dengan rangsangan dari deria lain.
1- coklat love habibi. Melancarkan peredaran darah. Yang mana boleh menghangatkan badan puan. Dan automatikly merangsang kesensitiviti di bahagian lain2 ditubuh. Selain menyehatkan sistem pembuangan angin, buang air besar, migrain.
Ke-2 untuk Puan,
Selalu melakukan meruang, membuang sisa air mani didalam takungan faraj yang berlipat. Untuk memudahkan kaedah meruang ini, Puan hendaklah menggunakan masker vagina.
Bila keadaan dalam vagina bersih. Dinding vagina akan lebih sensitif.
Ke-3.
Puan hendaklah mengoleskan intimgel jsd untuk merangsang permukaan vagina dan merangsang dinding vagina untuk lebih sensitif. Penggunaan intimgel jsd ini untuk menjadikan dinding vagina dan permukaan vagina lebih lembut. Di mana di setiap sentuhan akan memberi lebih sensitif.
Ini juga amat - amat membantu, mencairkan kerak - kerak kering di dalam lapisan vagina yang mengakibatkan kekeringan seperti terhiris - hiris ketika bersama.
Puan..
3 kaedah ini dapat kita ikhtiarkan untuk kesihatan hubungan suami isteri puan yang mana hanya puan dan suami sahaja yang tahu.
Mungkin di luar sana ramai juga senasib dengan puan. Cuma mereka tiada rasa sensitif tentang hal ini.
Saya harap puan terus berusaha, jangan putus asa.
Bertuahnya puan memiliki suami yang setia dan supportive. Dan puan juga isteri yang baik, sentiasa memandang ke depan dalam terus membina hubungan suami isteri yg baik.
Saya doakan semoga puan terus tabah,
Terus bersama juru runding jsd pilihan puan.
Puan boleh terus berikhtiar untuk dapatkan produk yg saya sebut dari stokis2 jsd yg memakai badge hijau. Puan akan terus di masukkan ke support group untuk lebih banyak lagi ilmu penjagaan dalaman dan keintiman. Insyaallah.
Kredit : PENGASAS JSD
SHARE & MENTION kawan2 wanita kita, jika ini bermanfaat.


Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~