Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 30 Januari 2010

Hari ini dalam sejarah....

Sempena kemangkatan sultan Johor.... Seminggu kena la pakai tudung putih.... Disebabkan aku ni der satu jer tudung putih sohari isnin petang, blk jer dr sekolah aku p la Kpmart nak bl tudung....
Nak dijadikan "Hari ini dalam sejarah" puas aku pusing2 kat sumer kedai ( yg jual tudung jer la) tapi xder selai pun tudung putih... aku tanya la juru jual ... sumer dpt jawapan yg sama "kak tudung putih dah hbs"....
Haaaa.... Terkezut aku, takkan la byk2 kedai kat kpmart ni tudung leh hbs??????
Tadi kat sek pun der cikgu bg tau kat pasar peladang Skudai pun tudung putih dah hbs....
Tapi takkan la kpmart pun leh hbs.... Rupa2nya kat Angsana pun hbs gak....
Anyway tahniah untuk warga Johor di atas keprihatinan sumer....
Wat tokey2 kedai syukur diatas rezeki "durian runtuh"......
Buat Almarhum Sultan Iskandar, Semoga rohnya dicucuri rahmat... Amin.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

emmmm

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~