Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 11 Mac 2010

Dinner at Bestmart

25/2/2010.....
P mkn malam kat Bestmart Taman Nusa Bestari... Niat dihati nak mkn seafood kat Pantai Lido tapi tak jadi.... Malam tu p agaklewat sket so kedai yg jual nasi ayam yg best tu pun dah tutup.... Naseb bek la kedai ABC secial ni tak tutup lagi....
So order jer la kat mana2 kedai yg masih dibuka... So malam tu order Nasi goreng ikan masin for papa, mama order nasi goreng daging blackpaper... Hazim nak mkn nasi goreng n mak ngah makan nasi goreng thai... Tetiba papa tambah order ngn tomyam campur, ikan bakar dan udang goreng tepung....
Pastu order air kelapa 2, ABC special ngn Sirap bandung special... yg special ni sumer tambah ice cream jer..... Jenuh nak makan... Lastly tapau...
ABC special ngn Air kelapa
Model for d night....
Makanan yg diorder.... Boleh tahan sedap gak tukang masak tu masak.... Leh makan lagi len kali.... Harga pun berpatutan...

Nasi goreng daging blackppr for me... yummy...yummy,...yummy
kenyang... Syukur Alhamdulillah

Papa ngn Hazmi

Per lagi yg ditenungkan..... makan jgn tak makan

Hepynya Hazim...

Hazim, wat per tu??????
Hepy time

Lepas makan malam tu ingat nak jalan2 la... Maklumlah esoknya cuti... So decide p Stulang nak tengok kot2 la ada org mancing atau cari ketam... Pusing2 dapoat la parking kete kat area The Zone... Tak sampai 10 minit jalan2 tiba-tiba.......................................
Hazim kata " Mama Hazim nak berak la" Per lagi mama nyer tanya la, kan petang tadi dah.... takkan nak berak lagi...
Kata Hazim " Yer perut hazim sakit sangat, dah tak tahan ni" Tapi pelik gak cz dalam sakit perut tu blh palk dia lari2 kejar mak ngah nyer...
Dengan rasa nak marah ni ok lah kita balik....
Dalam kete..... Papa dah meradang terus la cakap... Hazim berak jer la dalam seluar cz naper tadi tak cakap awal2 nak berak.... naper tadi bgtau hazim penat nak balik main game....
Papa bawa kete laju la... tiba-tiba..... "papa hazim dah berak dalam seluar!!!!!!!!!!!!!!!
biar betul hazim nih.... Dah la dok kat atas riba mak ngah.... Feeling sakan la mak ngah nyer.... fikirkan hazim berak kat atas paha dia....
Sampai rumah papa angkat hazim kat toilet.... tunggu punya tunggu tak berak pun................ hampeh tul la hazim.... hahahahahah sumer kena tipu ngn Hazim jer malam tu... sebenarnya cari idea nak blk main game......
Lastly tak dapat pun main game cz kena marah sebab tipu mama ngn papa.... tido jer akhirnya.........
Ending dinner ... eeeeemmmmm...... Hazimmm ooohhhh Hazimmmm

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~