Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 28 Jun 2010

.....Holiday Plaza-Here I come....

Petang tadi lepas balik skul....
Lepak2 n bual2 jap ngn my youngest sis.....L
Lagipun ni la petang last my sis kat rumah....
30hb dia dah nak balik rumah mak kat Kedah plak...
Cadang nak p Kipmart ngn dia cz nak beli barang2 dapur....
Tetiba my hubby call....
Minta dia balik kol 3p.m.....
Plan dah bertukar dari Kipmart ke Holiday Plaza...

Me, my hubby n Hazmi....
Dah puas pilih baju sempat lagi posing....

My sis kan nak balik kedah....
So me n my hubby plan nak beli smthg 4 my parent....
Dah sampai sana, Parkson la tempat dituju....
Kata my sis dia p baru ni der sale sampai 50% or70%.....
Plan memula nak beli blouse for my mum n shirt for my dad....
Cari nyer cari blouse x der plak yg berkenan so.....
P lak bahagian kasut n handbag....
Pilih nyer pilih....
Akhirnya beli handbag Sembonia for my mom....
Black colour....
Price ok la cz der 50% sale....

hazim pening nak pilih yg mana satu....

Dah settle for my mum.....
P lak level 3 for men....
Yer lah nak beli shirt for my dad plak....
Tgk nyer tgk.... mata dah rambang ngn tag sale jer....
Dah x tau nak beli yg mana....
Kebykkan sale 50%....
Last skali berkenan ngn shirt Pierre Cardin....
Yg beli akhirnya my hubby cz der size utk dia....
biasanya size utk my hubby ni memang susah sket....
American size la katakan...
Warna shirt tu pun kata my sis cantik....
Nak beli utk my dad nyer x dapat cz xder size....
kalau ada size plak colour lak x cantik....
Last skali dapat juga shirt Renoma....
Dapat size yg M ngn colour yg cantik....
Regenya pun cantik....
Puas hati sesangat cz dapat beli smthng for my parent....
Nanti adk balik kirim skali kat dia...

Papa jaga Hazmi.....
Mana ngn Mak su cari baju utk Wan...

Hepy.....
Puas hati dapat hndbg utk tok....

Mak Su n hazim....

Dah beli semua....
Hazim sibuk nak beli cd game....
So dah bayar rege baju tuh ...
Naik escalator nak p beli cd tuk Hazim....
Dah la tgn kanan aku ni penuh ngn bag...
tgn kiri pegang Hazim....
Tetiba Hazim jadi ngeri la plak....
Dia dah langkah sebelah kaki naik escalator....
Yg sebelah lagi dia takut nak angkat....
Escalator tu kan bergerak...
Aku ni puas jerit soh dia ngkat kaki....
Tapi dia statik jer tak gerak langsung...
Akhirnya terkangkang kat atas tuh.... jatuh la ...
Nasib baik aku masih pegang dia lagi jadi...
Calar jer lah kakinya...
Syukur alhamdulillah tak jadi per2 yg teruk....
Semua dah panik....
Hazim plak melalak satu parkson dengar....
Sumer org tengok....
Akhirnya aku kena dukung Hazim...
Dia dah fobia tengok escalator....
W/pun penat dukung dia p juga kedai cd game nak bl cd utk Hazim...
Hilang sakit bila dapat cd game....
Tu lah hazim yg addict ngn game....

Hazim.... Sayang mama

Dah sampai rumah semua sakit hazim hilang cz...
Tak sabo nak main cd game Bakugan...
Tq for my hubby utk semua yg dibeli....
Tq dik tolong pilih kan yg mana cantik utk mak n ayah...
Lv u all so much....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~