Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 24 Jun 2010

Nothing special.... But UPSR is coming

Tengok tajuk jer dah tau kan.....
Mesti xder yg best nak story mory.....
Tapi tgn ni cam gatal nak menaip....
So per citer nat bgtau ek?????

Actually....
Minggu pertama lepas naik cuti sek dua minggu ni aku sket frust.....
bukan ngn family, bukan ngn kengkawan tapi ngn anak2 murid aku thn 6 tahun ni....
Bukannyer per......
Dah lah bulan September nanti (21, 22, 23hb) depa akan ambik pekse UPSR....
Ujian Penilaian Sekolah Rendah

Tapi sumer nyer cam xder perasaan....
Malas tahap gaban....
Yg depa tau nak main jer....
Even tahun 6, main kejar2 cam darjah 1.....
lari2 keliling bangunaan or dalam kelas...
Keje dalam kelas soh la wat..... wat dek jer...
Depa dok tengok muka cikgu, terkulat2 mata tuh....
Dah marah pun x mkn saman..... dok sengih2 tunjuk gigi..... isk...isk...
Sampai semua cikgu2 tahun 6 ngaku agaknya kita yg tak pandai ngajar....
Minta depa bg idea cara kita ngajar spy depa faham.....
Lastly lagu tu lah juga....
Nothing....

Cam ner lagi nak wat ni....
Cepat lah masa .....
Cepatlah UPSR......

Rasanya cam ETR aku untuk Math thn 6 thn ni hancus.....huhuhu
Kelas terakhir plak tu.....
Asal ujian jer yg lulus cuma seorg....
Sedihnya cikgu nih....
Inilah agaknya yg wat kepala anak didik ku pusing....

Kalau Sains tu agak ok la.... rasanya cam dapat menepati sasaran....
Lagipun untuk sains ni ngajar kls kedua...
Tgk bebudaknya cam der semangat nak dapat A
Harapan : Moga lulus semua satu kls n ramai gak dapat A
Mudah-mudahan.....
Sape nak jadi Scientist

Cam ner lagi cara aku nak pulun ngn bebudak ni spy dapat result yg membanggakan....
Hati oh hati...... gundah gulana dibuatnya.....
Per2 pun aku doakan yg terbaaaeeekkk utk anak didik ku....
Amin....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~