Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 9 Julai 2010

Lunch @ ZZ Sup Tulang

 Restoran ni kat Jalan Petrie 5/1

Ni lah tempat makan utk tgh hari rini.... Tu pun around 3p.m baru sampai.... Sebelum tu saja p pusing2 kat Giant plentong, ... Pastu dok cari idea nak mkn tgh kat ner... mula2 nak mkn nasi beriyani kat Kg Melayu yg kata my hubby sedap... sayang nyer my hubby x jumpa kedai tu kat ner.... (Saper2 yg tau kedai tu kat ner bg la komen yer)...Pastu tukar plan nak mkn kat ZZ sup tulang bila baca blog my sis..... Puas dok pusing cari jalan.... tetiba my BIL call , terus la tanya cam ner nak ke sana cz dia wat part time bw teksi.... driver teksikan biasanya arif sal jalan2 ni...... hahhahah my hubby w/pun anak jati johor tapi x arif jalan ke situ...
Dah sampai, tol la kata my sis ada parking besar kat seberang jalan restoran tu.... memang senang nak parking... Tapi cam compius mula2 tu, ingat tak buka siang hari... Tapi dah masuk ramai gak... Nak tau lebih lanjut leh baca blog my sis
Memang plan nak makan mee rebus tulang ngn mee sup tulang... jadinya itu lah yg aku n my hubby order...

Mee Rebus Tulang RM7.50 sepinggan utk my hubby

Ni plak Mee Sup Tulang.... Pun RM7.50 sepinggan... for me

Rasa memang sedap.... Saper yg tak pernah p makan leh try tau... Yg best tu masa bayar kat kaunter sempat tengok gambar2 artis yg pernah makan kat situ.... Antaranya my fvrte artis "Pak Nil "... Ada gak artis lain lagi...tak rugi kalau cuba bagi yg suka tulang2 nih... Best memang best...

2 ulasan:

Papa-NtiQ berkata...

memang best zz sup tulang jln petrie ni...senang2 tu jenguk la blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makannnnnnn je hehe terutama area JB....dan register follower yer TQ TQ TQ

Rafshila Romli berkata...

Papa-ntiq.... Memang sedapkan.... Dah follow ur blog k....

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~