Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 11 Ogos 2010

1st day puasa

x der yg spesel utk 1st day ni.... Hazim bgn sahur sama2.... Berselera makan tapi bersuap la...

pagi2 pun ceria....
Semangat dok minum air.... slps gosok gigi.... 
Hazim ni kalau kurang air mula lah batuk nya datang...
harap2 ok la hazim blaja pose tahun ni

TAPI  bila tengok Hazmi makan roti jagung, fevret Hazim.... terus Hazim merengek nak.... Puas pujuk jalan la sekejap....

proses memujuk.... bertahan sekejap... ntah per yg dia lukis tuh....
memang minat melukis semenjak dua menjak nih.... 

Khusyuk nak cuba lukis kotak.... soh mama wat garisan putus2, Hazim nak lukis...

Pastu kol 12.30tgh dah merengek nak minum air soya yg kat dalam freeze.... kali ni pujuk lah cam ner pun... dah x jalan... kiranya dapat lah setengah hari utk hari pertama.... Ok lah tu... esok blaja pose lagi k...

Petang my sis yg kat Kulai tu ngn her housemate dtg berbuka kat rumah... My hubby lak keje shift 3p.m. until 11p.m... maka nyer dia berbuka kat kilang jer lah... So ramai sketlah berbuka... kalau tak aku ngn Hazim je...

Menu pun beli kat Bazar Ramadhan jer.... Aku berbuka ngn nasi kerabu, my sis beli ikan pari bakar n aku masak nasi ngn goreng ayam jer.... Menu yg sesangat lah simple utk hari pertama....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~