Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 12 Ogos 2010

D last day MC

Tadi der appoinment ngn Doc kat klinik Orthopedik kat HSA.... cam biasalah appoinment kol 9a.m.... Sblm p hospital hantar Hazim kat skul... sajer x bagi Hazim naik van cz nampak Hazim ngntuk sesangat.... Yerlaah... pagi2 dah bangun sahur.... dalam kol 5a.m.   Hazim bersahur... Pastu tido balik sebelum kejut utk p skul.... kalau hantar sendiri leh la hazim bangun lambat sket...

 lauk sahur pagi tadi....
Sayur tu masak masa bgn sahur ...
yg lain tu semua panaskan dr yg berbuka jer....hehheheh

Sampai hospital around 8.30a.m... JAM... bergerak cam semut.... dah tu plak bila sampai hospital parking lak susah tol nak dapat.... pusing2 akhirnya ada gak rezeki....

Ambil no dapat 2344.... tunggulah... dalam kol 10a.m... no dah dipanggil, jumpa doc x sampai 10minit.... Cek sket2 jer.... YEAY.... esok dah leh ngajar...BESTNYER.... dapat la ngajar balik anak didik 6K ngn 6M....  harap2 leh la kejar cz dengar kata aku cuti sebulan result depa pun menurun....

Cuma x puas hati tadi masa nak balik, p jer parking der plak satu keter ni parking ikut suka hati jer.... Siap gantiung baju kejer dia, jadinyer sumer org tau lah dia keje per...  Dia ingat dia kedje cam tu leh parking suka2 hati.... Susah kalau der org yg jenis pikir diri sendiri jer...

Kat belakang kete tu plak der keter wira... Nasib bek dalam keter tu ada makcik yg dok tunggu.... So my hubby alihkan keter wira tu, aku plak undur kete kitaorg, soh mak cik tu tunggu kat parking, barulah selamat leh kuar.... My hubby parking balik keter wira tu, barulah selamat kotaorg balik umah....

Bujang2 kat rumah Mak Nab , so aku nak berehatkan badan n mata skali....  ngantuk nyer....zzzzzzzzz

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~