Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 23 Ogos 2010

dah lama tol x update.....

dah lama tak update.... bukan tak de story.... TAPI perasaan ini...... cam terganggu gitu....
penat lak melayan kerenah Hazmi wat aku x der masa nak on pun laptop kat rumah...
kalau on pun Hazim yg main game....

last update 17hb.... pastu tak terkejar nak jenjalan kat rumah org len pun..... kalau sempat baca pun sket.... tu pun berebut ngn Hazim....

hari ni mata mengantuk tahap gaban..... Hazmi demam so dia x tido semalaman.... merengek jer....
nak mama ngn papa kat seblh... salah sorg bergerak menangis....
huhuhu

k lah nak p sambung ngajar....
ddadaaa

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~