Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 8 Ogos 2010

Daq Jemi lagi nak interframe

sajer entry kali ni nak letak gambo2 daq Jemi jer....

Khusyuk dok tengok Tom n Jerry
nak blaja memasak.... Chef Jemi

dah pandai pegang sendiri.... Sodap nyer 

sebelum p mjlis tahlil semalam

pantang dengar azan kat TV.... Tu lah gaya nyer.... Tapi sebelah jer tgn yg naik... hehhehe
Abg Hazim tumpang lalu jap yer....

Hazim nak tunjuk lutut nya yg luka.... Biasalah jatuh masa main kat luar

2 ulasan:

ejaescobart berkata...

hazmi nye pesen rambut sama je dgn ammar.. hehehehhe...

shila berkata...

rambut budak2 memang camtu gamaknya.... heheheh
lasak cam ammar rasanya si hazmi ni... penat kejar dia dok manjat2 jer

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~