Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 4 Ogos 2010

#### just lepak kat rumah ####

2 hari dok bertapa kat sek... hari ni dapat la lepak kat rumah ngn hati yg tenang cz keje dah siap..... jadi plan nak lipat kain baju yg dah macam bukit....  Hazmi lak hari ni bangun lambat sangat... my hubby yg baru balik keje pagi tadi tido juga so tu yg Hazmi pun tido sama....

Sementara aku tunggu Hazim balik skul... dapat la sediakan mkn tgh hari agak awal tanpa gangguan.... tapi menu aku masak hari ni senang jer.... Just ayam goreng, sotong masak sambal... tapi aku x guna lada blander...prefer masak guna sos cili.... dan yg wajib mestilah sup sayur utk Hazmi n Hazim....Utk ayam goreng ada resepi baru dari my MIL... biasa gaul ayam ngn garam kunyit jer, tapi sekarang tambah gula sket... lagi sedap tapi x leh guna api yg kuat masa menggoreng sebab warna ayam tu cepat jadi gelap.... cubalah goreng cam ni sedap tau.... Hazim yg x suka mkn ayam pun dah suka...

Dah ptg sambil layan... Duyung Aridinata.... baru mula kan proses lipat kain baju... Tu pun bujang yg ada kat rumah ni sumer tido....

Kol 6.30p.m. baru bujang2 bgn.... my hubby bawa Hazin ngn Hazmi p gunting rambut....

 Hazim slps gunting rambut.... Nak juga interframe ngn jajan baru beli

Hazim dari tepi.... Dah pendekkan rambut Hazim

Hazmi pun potong rambut gak.... Khusyuk tgk iklan kat tv

Hazmi Ikhwan

Sayangnya my hubby lupa nak snap gmbr masa gunting rambut Hazim ngn Hazmi....  Katanya Hazmi sgt senang bg org tu gunting rambut dia....
Stop dulu k.... babai

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~