Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 2 Ogos 2010

......Masalah......

Nak update blog ngn entry baru.... tapi hp der masalah, xleh nak bluetooth gambar..... So gambar2 my hubby p mancing semalam x dapat nak upload....
Memory card hp my hubby pun rosak gak..... Habis semua data n gambar dalam tu hilang.... sayang wei... Tak tau cam ner tiba2 semuanya leh hilang.... Masa tu my hubby pasang memory card dia kat portable TV dia tuh dengar lagu.... Bateri habis.... Bila on balik semua data kat memory card tuh zero.... naper la leh jadi cam tu ???????????????? hampeh tol....
Aku transfer la gambar2 tu kat hp aku tapi lupa lak yg memory card aku my hubby guna.... So x leh nak bluetooth, nak transfer guna card reader, card nyer pada my hubby cz dia keje night shift malam ni.... Jadinya tunggu lah nanti baru uploag yg bergambar....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~