Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 26 Oktober 2010

Besday Hazim 5 Tahun

24hb. Oktober baru ni Hazim genap 5 tahun....
So celebrate lah tapi tak der lah majlis yg besar2 gitu....
Cuma beli kek n wat doa selamat kat rumah pengasuh hazim jer....
Lagi pun Ayah Razak kan org masjid kat Taman Perling....
Jadi rasa lebih baik wat doa selamat........ Lebih afdal kan....
Lepas sembahyang asar p Perling mall belikan kek besday kat season....
Hazim yang pilih sendiri per kek yg dia nak...
Kalau ikut kan Hazim kek besday pun dia tak nak..... Cuma nak beli Cd game....
Dah dapat Cd game jer terus nak balik rumah.... nak celebrate kat rumah ayah dia pun dia x nak....
cepat2 nak balik rumah spy dapat main game kat PS2  nyer.....
Pujuk punyer pujuk.... akhirnya sambut gak besdaynya w/pun sederhana.........
Yg penting Hazim hepy..........

 Kek besday Hazim

 Besday boy

 dah cukup 5 tahun anak mama....
masih manja n pemalu....

kan main hepy lagi besday boy nih.....

UTK HAZIM
v
v
v
"Semoga jadi anak yg soleh, baik, mendengar cakap mama n papa dan abang yg baik.... AMIN "

p/s..... Hp ku rosak..... tgk lah gambar2 yg ditempek ni sumer blur.... dah x der gambar lain.... layan jer lah yer

2 ulasan:

Idayu berkata...

happy belated besday hazim! moga jdk ank yg salih,amin

shila berkata...

Tq ayu.....
moga2...
AMIN

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~