Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 13 Oktober 2010

HaRi Ni aDa SuKaN KaT SeKoLaH

Hari ni der sukan acara padang peringkat akhir kat sekolah.... walaupun padang yg ada tu.....
tak besar cam padang sekolah org lain, tapi anak2 murid kat sekolah ni tau la nak lompat jauh, lontar peluru n lompat tinggi....

Cuma x bestnya kalau sekolah org lain, dapatlah budak2 yg tak masuk tu turun padang tengok n bersorak utk rumah masing2, tapi kat sekolah ni x lah semeriah cam tu.... kan per padang yg ada tu x cukup besar dan tak mampu nak tampung sumer.... Melimpah ruah jadinya.....

Jadinya utk hari ni aku kena la jadi hakim utk acara lontar peluru....  samalah juga ngn tahun lepas....
atau nampak gaya nyer tetap dan berpencen la dok jadi hakim lontar peluru kat sekolah tu...hahhahahah

So kat sini nak tempek la sket2 piccas pagi tadi....

 Juara Perempuan Bawah 12
Rumah Kuning lah....

 hakim Lontar Peluru

 Hakim Lompat Tinggi
Bukan main suka cikgu n murid2 dok tolong sorak

 Pembantu setia cikgu 
dok tolong ambil ukuran tiap kali peserta melontar peluru

 Bersemangat seh rumah kuning tahun ni
bakal juara agaknya

 Sukanya cikgu....

 catat cikgu jgn x catat
kang x tau lak saper yg menang kan...
hehehehehheh

Peserta Perempuan bawah 12
No 1, No 3 Dan No 2
Tengok tu yg menang kuning lagi....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~