Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 23 November 2010

Pakej 3 hari 2 malam.... Free gitu

Cuti sekolah dah mula.... hari Sabti konvo Hazim so papa ambil cuti....
pastu Isnin 22hb pun Johor cuti sempena Besday Sultan Johor....
jadi 3 hari papa cuti.... mama pun sama cz hari Selasa kena p sek smula cz ada meeting

So 3 hari 2 malam.... balik Gelang Patah... pakej free........ Jom ramai2 kita ceriakan rumah nenek........
Hazim ngn Hazmi paling suka.... rumah luas... leh lari sana sini.... Ada Achik Eja leh bawa p mian kat taman...hihi

 Ruang tamu utk Hazim dan Hazmi main lari2.... 

 Ruang tamu utk tonton TV
Hazim n Hazmi tgk channel cartoon jer....
Nenek tgk TV kat dapur jer lah...

 nak tido ker dik
Serius nya kamoo....

 Tengok tu....
memang hobby nye memanjat jer

 gaya apakah itu abg???????????

 jauh termenung
Bila lah dapat main kat luar nih...
dah tak sabar adik nak main kejar2

 ???????????????????

 banyak nya Peace kamu dik

 kat celah kerusi tu jugak abg nak tido
sambil baca buku anakku

....uik....

Hari isnin malam dalam kol 9p.m.... baru gerak balik Taman Perling....  dah lama tul tak tido kat kg cam tu... asyik xder kesempatan jer... Memang best.... tambah2 dapat makan ketam n ikan fresh my FIL bawa dari laut... sedap!

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~