Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 26 Disember 2010

~~Beli ini~~

 Sejak cuti sekolah ni..... Hazim asyik minta nak mkn kek jer.... kalau nak wat kek... kebykkan resepi mesti bakarkan... aku tak der oven so asyik masak resepi kek kukus jer...

So bila dah Hazim asyik minta kek bila bangun tido... lastly aku decide aku perli beli ini.... Beli yg murah2 jer.... electric oven n stand mixer... jenama Nuodi..... harap2 bertahan lama lah barang2 ni.... Suka2 dapat barang baru... yey!!!



so bila dah beli.... balik malam tu jugak aku dok pulun nak wat kek... sebab hazim sibuk nak mkn kek pelangi katanya.... So cari resepi kek marble yg mudah2.... aku pun try lah... tapi warna merah tak nampak.... kek aku jadi hijau dan kuning jer.... yg penting Hazim dapat makan kek...

kek marble versi aku...

5 ulasan:

ejaescobart berkata...

mane resepi nye cik kak? aku nak try jugak ni...

shila berkata...

nanti aku bagi resepi yg aku wat petang tadi.... lagi sedap dari yg ni....

balqisnazid berkata...

Shiela..la ni kita tgh sakan nak buat roti he..he..
kek lom cuba, muffin dah selalu cuba.
best kan kalau buat2 jadi...

masturaa berkata...

akak...tahan x oven tu? sy pon plan nak beli jenam nuodi ni gak..tgk cam murah...

shila berkata...

masturaa >> salam kenal...
baru guna beberapa bulan... setakat ni ok lagi... dah byk kali jugalah bakar kek... sepupu ada guna gak jenama ni... katanya dah 3 thn dia guna ok...ja...
tapi kadang ikut nasib gak kan... tak salah kalau nak medncuba...

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~