Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 29 Disember 2010

.: dah mula buzy nih:.

Start selasa 28hb... sek mula meeting.... cam biasalah tadah telinga GB akan baca buku manual utk tahun 2011... hari ni 1st makan ditaja.... yg paling best p sek hari ni sain dokumen utk keluarkan duit KWSP... sebab aku pilih skim pencen... dah cukup 3 tahun aku berkhidmat... kerani dah settle kan semua... Terima kasih Aini!!!...  sekarang tunggu proses dari jabatan laks... harap2 semua dipermudahkan...

yg tak best dapat surat dari PPDJB.... semua data emis kena update n hantar selewat-lewatnya sblm kol 2p.m... pada 3hb Jan 2011... Nasib baik sek 2 sesi... kalau satu sesi sblm kol 10a.m... Nak update data tapi aku tak dapat semua data lagi... terutamanya senarai murid utk kelas tahun depan... so cam ner nak update enrolmen murid terkini... tak per masuk dulu yg ada... sok cuba dapatkan lagi....

hari ni ada meeting lagi.... sambung meeting semalam... Yg best cikgu2 dah dapat jadual mengajar masing2... dapatlah aku update subjek diajar utk tahun 2011 kat data emis....  harap2 semua settle sblm 3hb... PPDJB pun dah call tadi ingatkan supaya kemaskini data emis... kang kalau tak siap nama sekolah naik plak... x best lah kan... so chaiyok2... Cikgu Shila... kamu boleh... hehehe

Sok ada meeting utk panitia laks... so nak tido awal...
Nite semua....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~