Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 23 Disember 2010

~~dah sah tak leh repair~~

Tadi p Giant Nusa Bestari nak try la hantar repair HP Sony aku tuh...
Tapi kata org tu kalau nak hantar repair kat Sony centre pun....
paling murah RM200 sebab tak der warranty under Sony..
kalau repair pun tak jamin leh tahan baper lama...
katanya lbh baik beli hp baru yg murah2 skrg ni... 
Touch screen pun dah murah...
So babai HP ku...
Bila ek nak beli yg baru...
Nak beli per yg best wat masa sekarang ek...
dan aku tetap pengguna Sony yg tegar...

kalau dah datang Giant Hazim mesti minta p main kat tmn... 
Biar lah dia main puas2...

 Niat di hati nak turun sendiri...
Tapi hati kecik...

 nak juga berusaha turun...
Akhirnya cancel... 
naik balik...
huhu

 dah puas main kat taman...
try ni lak..
kejap sgt sebab kakinya sgt panjang...
x baper nak muat...
hehe

tukar lak naik ini...
pun sekejap...
motornya cam rosak jer..
puas Hazim dok tekan button tapi tak bergerak...

dah puas main ajak Hazim makan Nasi ayam Clayport...
Shpping2 kat Giant jap...
Balik...
Hazmi... Kesian... mama tinggal kamu kat rumah Ayah..
nanti dah besar baru mama bawa jalan2 k...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~