Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 19 Disember 2010

..:Majlis itu:..

N3 tadi der bgtau kan malam ni nak p majlis kesyukuran yg my BIL wat....  My hubby x jadi balik kol 6... jadinya kol 7.30 baru dia sampai kat rumah... kesian x dapat nak berehat pun.... So around kol 8 tadi kuar dari rumah... lagipun rumahnya x lah jauh sgt.... dalam 20 minit dah sampai... majlis mula lepas isyak...

Masa datang tu tetamu lom ramai lagi... Pak Imam pun lom sampai... katanya ada majlis gak kat masjid... jadi pak imam lambat sket... Hazim dah x sabo2 nak mkn... katanya lapar... Tu lah tadi kat rumah soh mkn sket alas perut tak nak... kan dah tahan... huhu

Sebelah my hubby hanya mak busu ngn anak2 dia jer yg datang... My MIL x sihat hari ni... kesian... Semoga Allah memberi kesihatan yg baik buat ibu mertua ku.... AMIN...

So bila dah mkn2... Hazim sibuk nak ambil gambar... aku lak tak sempat nak snap langsung cz hazmi tak nak berenggang sgt ngn aku... nak mkn pun bergilir jaga Hazmi ngn my hubby... Nasib badan...

So gambar yg aku upload utk n3 ni sumer hasil cameraman tak leh pki... tapi kenangan kan gambar2 yg Hazim ambil...
layan jer lah kan...huhu

 Zira, Hasif n Mak busu

 My BIL yg pki baju melayu oren tuh...
tersenyum tgk gelagat Hazim nak ambil gambar..
Hazim yg berposing sakan sambil kamera tu dia pusing2
cam ner lah gambar x bergoyang n blur jer..
huhu

Ni lagi lah....
blur semacam
first time cameraman ni ambil gambar.. 
janji kamu suka hati...

dalam kol 10 dah balik... kesian my hubby dah mula sakit kepala.... Penat lah tu... Esok nak keje lagi... kesian.. tapi nak wat cam na kan... dah tanggung jawab.... huhu

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~