Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 10 Disember 2010

PlAyHoUsE DiSnEy 613

Selamat malam utk semua.... bujang2 dok layan kartun kat chnel 613... lepas satu,  satu kartun depa tengok... aku lak tak tau nak wat per...  sajer lah gatalkan tangan taip entry ni...

My hubby keje @ OT hari ni cz Bangla yg keje kat department dia tiba2 behenti sbb  ejen bagi gaji murah sangat... Bayangkan lah Nepal yg keje x guna ejen satu hari lbh kurang RM80 termasuk ot... Tapi bangla tu dapat RM 40 jer utk 12 jam bekerja... sungguh tak adilkan... so tak tau lah sampai bila lak my hubby kena kerja 12 jam sehari... Mesti penat kan...

So malam ni.... tinggal bertiga... malas nak tgk TV @ malas nak berebut... korang tengok jer lah kartun... sekali aku pun jadi mak kartun gak dok layan... dari tadi...





 Yg ni lak TIMMY TIME
ANIMAL MECHANICALS

Kalau dulu dok berebut ngn Hazim jer.... sekarang berebut ngn Hazmi sekali... sometimes my hubby lak dok berebut nak tgk sukan... ada masa lak Hazim ngn Hazmi dok berebut bila Hazim nak tengok Cartoon Network...

Rasa cam memerlukan Astro kedua tapi bulanan tu lak tak sanggup... tapi kalau dah stabil n boleh tambah... bila dah pundah rumah sendiri terpaksa gak kalau kanak2 riang ni masih dok tengok kartun dari pagi sampai malam...

Nasib baik bila tgk TV 3 boleh tgk TV yg tak memerlukan astro... jadi dapatlah aku dok melayan Tv ngn senang hati... tapi kalau nak tgk chnl fvret aku AXN... merana lah badan...huhu

2 ulasan:

eLYies berkata...

hahahhaha..kita serupa...mmg sampai je umah ni la channel yg di buka..kalo buka channel lain..adui..diaorg buat pangai...tu la terpaksa ibu buka tv di hp..itu pun cite di tv biasa ..takde la astro..huhuh

shila berkata...

dah nasib badan kan... huhuhu

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~